Droomvilla Beekbergen

 

In een prachtige en bosrijke omgeving midden in de Veluwe vindt u deze prachtige luxe vakantievilla voor 8 personen.

Deze vakantievilla is in 2009 gebouwd en van alle gemakken voorzien en omgeven door een ruime tuin van 700m2 direct grenzend aan het bos. Hier kunt in alle rust verblijven en genieten.

De ruime vakantievilla bevat 4 slaapkamers en 2 badkamers waarvan één met ligbad. De vakantievilla is op Bospark Beekbergen gelegen. Een mooi en ruim opgezet park met vele faciliteiten zoals restaurant, zwembad, was en stomerij & kinder-animatie tijdens de vakantie.In de adembenemende mooie omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Op loopafstand van de Villa bevindt zich de welbekende en unieke neerlands grootste waterval nl. de Loenense watervallen. Naast het genieten van de mooie en bosrijke omgeving kunt u ook de steden Apeldoorn, Deventer en Arnhem bezoeken.

Ook leuk om te bezoeken zijn: Paleis het Loo in Apeldoorn, pretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoon, de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij in Beekbergen (echte unieke oude historische stoomtreinen), Nationaal Park Hoge Veluwe etc. In Deventer bevindt zich' het prachtig overdekte zwemparadijs 'De Scheg'.

TARIEVEN & BESCHIKBAARHEID

Routebeschrijving

DroomPark Beekbergen
Hoge Bergweg 16
7361 GS Beekbergen
Nederland